החומרים :
1 + 1/2 פרפר חזה עוף
3 כפות קמח
5 כפות שמן
2 גזרים
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1/3 כרוב ירוק
1 בצל לבן
3 בצלים ירוקים
1/2 כוס אפונה קפואה ולהפשיר אותה קצת קודם
1/2 כוס תירס קפוא ולהפשיר קצת קודם
1 כפית מחוקה של אבקת זנגביל ( או שתי קוביות קפואות של ג'ינג'יר/זנגביל )
5 כפות סוכר חום
2 כפות חומץ
3 כפות יין אדום יבש
2 כפות סויה
( ניתן להוסיף ירקות לפי מה שאוהבים )
אופן ההכנה :
לחתוך את לרצועות קטנות את חזה העוף ולקמח אותן ב3 כפות קמח
לחתוך לגפרורים את הפלפלים ואת הגזר
כנ"ל את הבצל את הבצל הירוק ולקצוץ את הכרוב .
לחמם את השמן מעט ולהוסיף את הזנגביל לטגן את רצועות חזה העוף
ולהעביר אותן לצלחת .
להוסיף את הסוכר החום לווק את הסויה ואת שאר הנוזלים .
להתחיל להוסיף את הירקות לטגן את הירקות בשיטת טיגון וערבוב
לבשל ולערבב ולשמור פחות או יותר על צבע הירקות
ועל הפריכות שלהם .
בקלחת להרתיח מים ולהוסיף ל5 דקות את אטריות הנודלס
לערבב בעדינות את רצועות העוף המטוגנות ואת הנודלס ולבדוק טעמים
ניתן להוסיף רוטב חמוץ מתוק ( אני אוהבת את של אקזוטיק )
טוב וטעים .
השבמחק