מנה שהיא אורחת קבע בביתנו לפעמים כדיאט
עם חזה עוף
המתכון :
החומרים
2 כפות שמן
קובית זנגביל קפואה
רצועות חזה עוף שמנמנות ולא דקות ( ממש ספורות )
2 פלפלים אדומים חתוכים לגפרורים
2 פלפלים ירוקים חתוכים לגפרורים
2 פלפלים צהובים חתוכים לגפרורים
1 פלפל כתום חתוך לגפרורים
3 גזרים חתוכים לגפרורים
רצועות מ1/3 כרוב
חופן נבטים
כ12 פטריות שמפניון פרוסות וטריות
כ1/2 כוס תירס קפוא ( להפשיר כמה דקות במים רותחים )
חופן נכבד של סלרי אמריקאי .
כ 1/2 כוס רוטב חמוץ מתוק ( ולפי הטעם ) אני אוהבת את של חברת אקזוטיק .
אופן ההכנה
התחלתי בחימום הוואק והוספתי ממש מעט שמן קנולה
הוספתי את הזנביל ואת רצועות חזה העוף
טיגנתי בערבוב מכל צידהן הוספתי תחילה את הירקות הקשים
להם הוספתי תוך כדי טיגון וערבוב את שאר הירקות
לקראת הסוף הוספתי את הרוטב החמוץ מתוק .
עם חזה עוף
המתכון :
החומרים
2 כפות שמן
קובית זנגביל קפואה
רצועות חזה עוף שמנמנות ולא דקות ( ממש ספורות )
2 פלפלים אדומים חתוכים לגפרורים
2 פלפלים ירוקים חתוכים לגפרורים
2 פלפלים צהובים חתוכים לגפרורים
1 פלפל כתום חתוך לגפרורים
3 גזרים חתוכים לגפרורים
רצועות מ1/3 כרוב
חופן נבטים
כ12 פטריות שמפניון פרוסות וטריות
כ1/2 כוס תירס קפוא ( להפשיר כמה דקות במים רותחים )
חופן נכבד של סלרי אמריקאי .
כ 1/2 כוס רוטב חמוץ מתוק ( ולפי הטעם ) אני אוהבת את של חברת אקזוטיק .
אופן ההכנה
התחלתי בחימום הוואק והוספתי ממש מעט שמן קנולה
הוספתי את הזנביל ואת רצועות חזה העוף
טיגנתי בערבוב מכל צידהן הוספתי תחילה את הירקות הקשים
להם הוספתי תוך כדי טיגון וערבוב את שאר הירקות
לקראת הסוף הוספתי את הרוטב החמוץ מתוק .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה