את העוגה המצוינת הזאת קיבלתי מחברתי היפה עידית
שהעוגות שלה וכל מה שידיה נוגעות בו במטבח ובכלל מעולה ..
עוגת דובדבנים בחושה מצויינת של עידית המקורית .
האדון רננות ושאר בני המשפחה מודים מאד ♥
המתכון
חומרים:
1 צנצנת דובדבנים ללא חרצנים
1/4 כמות מיץ הדובדבנים
2 תפוחי עץ קלופים וקוביות קטנות
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
3/4 כוס שמן
3 ביצים
מעט תמצית שקדים (לא חובה)
אגוזים/שקדים(לא חובה אבל משדרג פלאים) + 2 כפיות סוכר חום לציפוי.
אופן הכנה:
- מלבד הדובדבנים והתפוחים, לערבב במטרפה ידנית את כל חומרי הבצק
שהעוגות שלה וכל מה שידיה נוגעות בו במטבח ובכלל מעולה ..
עוגת דובדבנים בחושה מצויינת של עידית המקורית .
האדון רננות ושאר בני המשפחה מודים מאד ♥
המתכון
חומרים:
1 צנצנת דובדבנים ללא חרצנים
1/4 כמות מיץ הדובדבנים
2 תפוחי עץ קלופים וקוביות קטנות
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
3/4 כוס שמן
3 ביצים
מעט תמצית שקדים (לא חובה)
אגוזים/שקדים(לא חובה אבל משדרג פלאים) + 2 כפיות סוכר חום לציפוי.
אופן הכנה:
- מלבד הדובדבנים והתפוחים, לערבב במטרפה ידנית את כל חומרי הבצק
ואז להוסיף את הפירות.
- לשפוך לשתי תבניות אינגליש. לפזר מלמעלה את הסוכר
- לשפוך לשתי תבניות אינגליש. לפזר מלמעלה את הסוכר
המעורבב עם האגוזים/שקדים ולאפות בחום בינוני עד השחמה.
*** הערות ***
כעת בעונת הדובדבנים הטריים אנחנו חוגגים עם העוגה הזאת
אני מגלענת 350 גר דובדבנים ( לאחר הגילעון )
במקום כמות הנוזלים אני מדללת 1/3 כוס ליקר דובדבנים בשתי כפות חלב .
במקום כמות הנוזלים אני מדללת 1/3 כוס ליקר דובדבנים בשתי כפות חלב .
ואני אופה את העוגה בתבנית 24 .
עדיף לפזר על העוגה בטרם האפיה סוכר חום בהיר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה