12.7.2012
תמיד חוזרת לעוגת החלבה קלה פשוטה - בחושה ותמיד מתקבלת באהבה
המתכון
עוגת חלבה בחושה
עוגת חלבה
כשאני מתלבטת ... ולא יודעת איזו עוגה להכין אניתמיד חוזרת לעוגת החלבה קלה פשוטה - בחושה ותמיד מתקבלת באהבה
המתכון
עוגת חלבה בחושה
החומרים
:
2+1/2
כוסות קמח תופח
1
שמנת מתוקה
5
כפות שמן
1
שמנת חמוצה
1+1/4
כוסות סוכר
1
סוכר וניל
5
ביצים בגודל L
300
גר' ממרח חלבה ( פוליבה )
חופן
אגוזי מלך + חצי כף קמח תופח
6
כפות ברנדי
אופן
ההכנה :
לקצוץ
את האגוזים לחתיכות די גדולות
לשמן
תבנית קוגלהוף או בגודל 28
להדליק
את התנור ולחמם ל175 מעלות
בקערת
מיקסר גדולה להקציף 5 ביצים
+
הסוכר וסוכר הוניל ,
להוריד
למינימום את מהירות המערבל
ולהוסיף
לסרוגין את הקמח השמנות
ואת
הנוזלים + ממרח החלבה .
כשמעורבב
טוב לעצור את המערבל ,
לפזר
סוכר בתבנית המשומנת ,
ולצוק
את הבלילה לתבנית .
לערבב
את האגוזים עם 1/2 כף קמח
ולערבב
בעדינות לתוך הבלילה מלמעלה
להכות
את התבנית בשיש פעם אחת
ולאפות
( אפיתי בקוגלהוף 1שעה )
לבדוק
בקיסם עץ ( עדיף שיפוד ) עליו לצאת
יבש
עם מעט פירורים עליו .
לקרר
את העוגה על השיש .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה