יום שלישי, 12 ביוני 2012

לפעמים כשמתחשק ארוחת ערב מפנקת .

פפרדלה של קיצי מתוך הבלוג המצוין לבשל עם קיצי

עם טיפונת שינויים וגם רציתי תמונות יותר טובות
מהפסטה שזכתה בתחרות של תנובה - במיג'ימיקס - מעבד המזון שעובד אצלי שעות נוספות



    החומרים :
   1 חבילת פסטת קונכיות  הפעם קטנות
   1 קופסית שמנת מתוקה 10%
   2 בצלים בינוניים לקוביות .
   1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות .
   שתי כפות שמן קנולה
    מלח , פש"ג
    100 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
    כ70 גר' גבינת פרמזן מאיכות טובה מגוררת .
                   

    אופן ההכנה :
  לבשל במים רותחים את הפסטה לפי ההוראות .
  לטגן הבצל הקצוץ עד שקיפות ולהוסיף את הפטריות
  לטגן יחד ולהוסיף מלח ופלפל שחור גרוס
  להוסיף את השמנת המתוקה .
                       
  לסנן את הפסטה המבושלת ולערבב ביחד בפיירקס
  לגרר מעל את הגבינות ולהכניס לתנור  ב180 מע' ל15 דקות להקרמה . 
                        
                            
                 אוףףףףףף שוב התקמטה המפה ....
                              
                                  
    

       

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה