פפרדלה של קיצי מתוך הבלוג המצוין לבשל עם קיצי
עם טיפונת שינויים וגם רציתי תמונות יותר טובות
מהפסטה שזכתה בתחרות של תנובה - במיג'ימיקס - מעבד המזון שעובד אצלי שעות נוספות
החומרים :
1 חבילת פסטת קונכיות הפעם קטנות
1 קופסית שמנת מתוקה 10%
2 בצלים בינוניים לקוביות .
1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות .
שתי כפות שמן קנולה
מלח , פש"ג
100 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
כ70 גר' גבינת פרמזן מאיכות טובה מגוררת .
אופן ההכנה :
לבשל במים רותחים את הפסטה לפי ההוראות .
לטגן הבצל הקצוץ עד שקיפות ולהוסיף את הפטריות
לטגן יחד ולהוסיף מלח ופלפל שחור גרוס
להוסיף את השמנת המתוקה .
לסנן את הפסטה המבושלת ולערבב ביחד בפיירקס
לגרר מעל את הגבינות ולהכניס לתנור ב180 מע' ל15 דקות להקרמה .
אוףףףףףף שוב התקמטה המפה ....
עם טיפונת שינויים וגם רציתי תמונות יותר טובות
מהפסטה שזכתה בתחרות של תנובה - במיג'ימיקס - מעבד המזון שעובד אצלי שעות נוספות
החומרים :
1 חבילת פסטת קונכיות הפעם קטנות
1 קופסית שמנת מתוקה 10%
2 בצלים בינוניים לקוביות .
1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות .
שתי כפות שמן קנולה
מלח , פש"ג
100 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
כ70 גר' גבינת פרמזן מאיכות טובה מגוררת .
אופן ההכנה :
לבשל במים רותחים את הפסטה לפי ההוראות .
לטגן הבצל הקצוץ עד שקיפות ולהוסיף את הפטריות
לטגן יחד ולהוסיף מלח ופלפל שחור גרוס
להוסיף את השמנת המתוקה .
לסנן את הפסטה המבושלת ולערבב ביחד בפיירקס
לגרר מעל את הגבינות ולהכניס לתנור ב180 מע' ל15 דקות להקרמה .
אוףףףףףף שוב התקמטה המפה ....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה