יום רביעי, 6 ביוני 2012

פסטה קונכיות מוקרמת

                      המתכון שלי שזכה בתחרות פסטה עם
               מוצרי תנובה בפרס הראשון במיג'ימיקס .
               המתכון הזוכה       
               והזכיה השווה ביותר - נכון שידרגתי לגדול רגיל היה לי כבר
              החומרים :

 


1 חבילה פסטת קונכיות גדולות
או כל חבילת פסטה אחרת במשקל 500 גרם .
3 בצלים בגודל בינוני
1+1/2 סלסלת פטריות שמפניון
תבלינים : מלח פלפל שחור גרוס
1 קופ' שמנת לבישול 15%
100 גר' גבינת מוצרלה
כ70 גר' גבינת פרמזן

                    אופן ההכנה :

 
אופן ההכנה
לטגן 3 בצלים קצוצים עד זהוב . לפרוס את פטריות השמפניון הנקיות או להשאיר חתוכות לרבעים או ל1/2 תלוי בגודל.
לתבל במלח ופלפל שחור גרוס . לאדות מנוזלים ... על אש קטנה . לבשל 1 שקית /קופ' פסטת קונכיות לפי ההוראות על השקית ( כ10 דקות ) לסנן את האטריות ולהניח בתבנית גדולה חסינה לתנור . לפזר ולערבב את הפטריות המטוגנות עם הבצל . להוסיף 1 קופ' שמנת מתוקה 15% לבישול . לפזר למעלה בנדיבות 100 גר' גבינת מוצרלה מגוררת מעורבבת עם כ70 גר' פרמזן באיכות טובה מגוררת. לאפות כ15 דקות עד שהגבינה ניתכת והמאפה נראה מוקרם .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה