המתכון שלי שזכה בתחרות פסטה עם
מוצרי תנובה בפרס הראשון במיג'ימיקס .
המתכון הזוכה
והזכיה השווה ביותר - נכון שידרגתי לגדול רגיל היה לי כבר
החומרים :
מוצרי תנובה בפרס הראשון במיג'ימיקס .
המתכון הזוכה
והזכיה השווה ביותר - נכון שידרגתי לגדול רגיל היה לי כבר
החומרים :
1
חבילה פסטת קונכיות גדולות
או כל חבילת פסטה
אחרת במשקל 500 גרם .
3
בצלים בגודל בינוני
1+1/2
סלסלת פטריות שמפניון
תבלינים
: מלח פלפל שחור גרוס
1
קופ' שמנת לבישול 15%
100
גר' גבינת מוצרלה
כ70
גר' גבינת פרמזן
אופן ההכנה :
אופן
ההכנה
לטגן
3 בצלים קצוצים עד זהוב . לפרוס את פטריות השמפניון הנקיות או להשאיר חתוכות
לרבעים או ל1/2 תלוי בגודל.
לתבל
במלח ופלפל שחור גרוס . לאדות מנוזלים ... על אש קטנה . לבשל 1 שקית /קופ' פסטת
קונכיות לפי ההוראות על השקית ( כ10 דקות ) לסנן את האטריות ולהניח בתבנית גדולה
חסינה לתנור . לפזר ולערבב את הפטריות המטוגנות עם הבצל . להוסיף 1 קופ' שמנת
מתוקה 15% לבישול . לפזר למעלה בנדיבות 100 גר' גבינת מוצרלה מגוררת מעורבבת עם
כ70 גר' פרמזן באיכות טובה מגוררת. לאפות כ15 דקות עד שהגבינה ניתכת והמאפה נראה
מוקרם .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה