יום שבת, 9 ביוני 2012

רגל קרושה - מעדן בעדות אשכנז פולניה והתפוצות....

             רגל קרושה
      מהבלוג המכיל שפע רב של כל טוב - לבשל עם קיצי
             
              
                             החומרים :


                             המצרכים

½1 ק"ג רגל בקר או עגל חתוכה לפרוסות 
8 כוסות מים 
2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות 
1 כפית מלח 
1 כפית פלפל שחור 
8 שיני שום כתושות 
4 ביצים קשות 




                              אופן ההכנה :


    מכניסים את הרגל, המים, הבצל והתבלינים לסיר לחץ ומבשלים 
½3-2 שעות.

מצננים מעט מפרידים את הבשר מהעצם וחותכים לקוביות.
מסדרים את קוביות בשר הרגל בתבנית. 
את מי הבישול מסננים במסננת טועמים מתקנים תיבול במידת הצורך
ויוצקים לתבנית.
מקלפים את הביצים חותכים לפרוסות ומניחים מעל. 

* יש שאוכלים את הרגל קרושה בתוספת מעט חומץ או חרדל
  אני אוהבת ככה בלי כלום אולי עם כוס יין ליד (:                       

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה