יום שני, 11 ביוני 2012

חלקי עוף באורז אדום קלי קלות ליום יום !

             חלקי עוף באורז אדום


          
           4 כרעי עוף  נקיים מחולקים לשמונה חלקים
            בסיר רחב לטגן במעט שמן את חלקי העוף משני הצדדים
            להוסיף לסיר 1 קופ' עגבניות מרוסקות 800 גר'
            + שתי קופסאות רסק עגבניות של 100 גרם .
             להוסיף שתי קופ' שימורים ריקות מים רותחים
             ולהוסיף 1 כף פפריקה אדומה מלח ופש"ג .



               
                  לבשל כ25 דקות על אש בינונית ולהוסיף  1/2 ק"ג
                  ק"ג אורז פרסי לבדוק באם צריך להוסיף מים
                   רותחים ( כמעט בטוח שכן )


                  
                לערבב בעדינות ביחד לטעום טיפונת מהרוטב באם
                אוהבים חריף להוסיף צ'ילי גרוס או פפריקה חריפה
                            
                                                 


                 לכסות את הסיר במכסה ולבשל על אש קטנה  עוד
                  כ40 דקות לפתוח את המכסה לכבות את האש
                  להניח לחמש דקות עד שכל המים יספגו .


                          


                    ולהגיש -             

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה