יום שישי, 2 במרץ 2012

עוף בספגטי

עוף בספגטי מאכל קל ומאד אהוב בביתנו 

עוף בספגטי רננות
החומרים :
2 בצלים בינוניים
6 חתיכות עוף  ( 3 כרעיים )
1 קופ' עגבניות מרוסקות של טל  ( 800 גר' )
2 קופ' רסק עגבניות ( 100 גר' כל אחת )
3 שיני שום בשרניות
מלח , פלפל שחור , פפריקה מתוקה ,
1/4 כפית כורכום , ( צ'ילי חריף כאופציה )

1 קומקום מים רותחים .

1 +1/2 חב' ספגטי ( או פסטה אחרת )
אופן ההכנה :
לקלוף ולחתוך את הבצלים לקוביות , להזהיבם
בשתי כפות שמן .
להוסיף את חלקי העוף ולהזהיבם משני הצדדים
להוסיף את השום הכתוש ,
ולהוסיף את העגבניות המרוסקות + רסק העגבניות
+ תבלינים ומלח ולהוסיף מים רותחים .
לערבב יפה .
להרתיח ולבשל על אש קטנה כ1/2 שעה
להוסיף את המקרונים ולערבב בעדינות ולבשל
עוד כ1/4 שעה לסגור את האש ואת הסיר
ולחכות כ5 -10 דקות עד הרוטב יספג היטב .
ולהגיש .

                                           



















                                                    



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה