עוף בפירות יבשים
מהבלוג המשובח של מירב CooknBake
אז
איך מכינים את הדבר הטעים הזה??
לוקחים 4-5 כרעי עוף מחולקים, ומטגנים אותם בסיר
רחב עם שמן זית.
מוציאים
מהסיר.
משקיפים
3 בצלים פרוסים (בסיר בו טוגן העוף ובאותו שמן כמובן)
ומתבלים
ב-
1
כף כורכום
3
כפות קינמון
2
כפות דבש
10-15
שזיפים מיובשים
10-15
משמשים מיובשים
1
כוס מים רותחים
מערבבים
היטב עד להתאחדות כל התבלינים, שמים מעל את חלקי העוף המטוגנים כאשר העור למטה. אם
יש צורך מוסיפים עוד מעט מים - עד לגובה של חצי מהעוף.
מבשלים
45 דק`, מתענגים על הריח המשגע של התבלינים והדבש, הופכים את חלקי העוף לצידם
השני, ומבשלים עוד 30-45 דק`.
הולך
מעולה עם אורז לבן.
תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחק