יום ראשון, 18 במרץ 2012

כדורוני בשר שלנו בעגבניות ותפוחי אדמה

כדורוני בשר בעגבניות ותפוחי אדמה
החומרים :
15 כדורני בשר מהתערובת שלנו
1 קופסת שימורים מרוסקות  800 גר' .
1 קופ' רסק עגבניות 100 גר'
7 תפוחי אדמה  בינוניים גדולים מהסוג האדמדם .
2 כוסות מים חמים .
6 עגבניות שרי .
מלח , פש"ג , 1/4 כפית כורכום


אופן ההכנה :
לקלוף ולחתוך  את תפוחי האדמה לרבעים
לחמם את רסק העגבניות עם התבלינים בסוטאג'
מאד גדול 30 ס"מ מינמום .
להוסיף שתי כוסות מים רותחים  ( אולי יותר )
להוסיף את העגבניות המרוסקות .
לתת רתיחה ולהוסיף את רבעי תפוחי האדמה ,
לתת רתיחה ולהוסיף מלח ולבשל כ20 דקות   ,
לטעום  ולתקן תיבול ולהוסיף את כדורוני הבשר 
לבדוק באם צריך להוסיף מעט מים רותחים .
לחתוך את העגבניות שרי לחצי
לבשל את העגבניות שרי עם התערובת ,
ולבשל עוד 10 דקות לערבב בזהירות

ולהפוך את הכדורונים ולבשל עוד 5 דקות .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה