כדורוני בשר בעגבניות ותפוחי אדמה
החומרים :
15 כדורני בשר מהתערובת שלנו
1 קופסת שימורים מרוסקות 800 גר' .
1 קופ' רסק עגבניות 100 גר'
7 תפוחי אדמה בינוניים גדולים מהסוג האדמדם .
2 כוסות מים חמים .
6 עגבניות שרי .
מלח , פש"ג , 1/4 כפית כורכום
אופן ההכנה :
לקלוף ולחתוך את תפוחי האדמה לרבעים
לחמם את רסק העגבניות עם התבלינים בסוטאג'
מאד גדול 30 ס"מ מינמום .
להוסיף שתי כוסות מים רותחים ( אולי יותר )
להוסיף את העגבניות המרוסקות .
לתת רתיחה ולהוסיף את רבעי תפוחי האדמה ,
לתת רתיחה ולהוסיף מלח ולבשל כ20 דקות ,
לטעום ולתקן תיבול ולהוסיף את כדורוני הבשר
לבדוק באם צריך להוסיף מעט מים רותחים .
לחתוך את העגבניות שרי לחצי
לבשל את העגבניות שרי עם התערובת ,
ולבשל עוד 10 דקות לערבב בזהירות
ולהפוך את הכדורונים ולבשל עוד 5 דקות .
החומרים :
15 כדורני בשר מהתערובת שלנו
1 קופסת שימורים מרוסקות 800 גר' .
1 קופ' רסק עגבניות 100 גר'
7 תפוחי אדמה בינוניים גדולים מהסוג האדמדם .
2 כוסות מים חמים .
6 עגבניות שרי .
מלח , פש"ג , 1/4 כפית כורכום
אופן ההכנה :
לקלוף ולחתוך את תפוחי האדמה לרבעים
לחמם את רסק העגבניות עם התבלינים בסוטאג'
מאד גדול 30 ס"מ מינמום .
להוסיף שתי כוסות מים רותחים ( אולי יותר )
להוסיף את העגבניות המרוסקות .
לתת רתיחה ולהוסיף את רבעי תפוחי האדמה ,
לתת רתיחה ולהוסיף מלח ולבשל כ20 דקות ,
לטעום ולתקן תיבול ולהוסיף את כדורוני הבשר
לבדוק באם צריך להוסיף מעט מים רותחים .
לחתוך את העגבניות שרי לחצי
לבשל את העגבניות שרי עם התערובת ,
ולבשל עוד 10 דקות לערבב בזהירות
ולהפוך את הכדורונים ולבשל עוד 5 דקות .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה