החומרים
:
לקציצות
1/2
ק"ג בשר טחון ( אני קונה טרי והקצב טוחן עבורי )
1
בצל גדול חתוך לריבועים קטנים.
3
כפות מים.
2
כפות פירורי לחם .
1
ביצה .
1
כפית קינמון.
מלח
ופלפל שחור .
אופן
ההכנה :
לערבב
היטב את כל החומרים וליצור קציצות קטנות ( ממש קטנות )
לטגן
הקציצות משני הצדדים ולהניח על נייר סופג .
להכין
רוטב !
לשים
בסיר 100 גר' צימוקים בהירים.
150
גר' מישמיש מיובש . ( זה שניראה מסמורטט מיובש ולא הכתום ) מנסיון שלי ניתן להשיג
רק בכמה מחנויות לוינסקי ובשוק מחנה יהודה .
1/2
כוס חומץ .
1
כוס מים .
1
כף שמן .
4
כפות קטשפ' .
בערך
5 כפות סוכר .
1
כף גדושה רסק עגבניות .
יש
לשפר טעמים עם החומץ והסוכר על הרוטב להיות חמוץ מתוק .
להרתיח
ולטעום ולהוסיף את הקציצות לבישול של כ20 דקות .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה