יום שני, 28 במאי 2012

לביבות תירס

              לביבות תירס אהובות מאד !

לביבות תירס

יצאו כ35 לביבות .

 

החומרים :

3 קופ' תירס ( שימורים )

6 ביצים

4 כוסות קמח תופח

3 תפוחי אדמה אדומים בינונים מגוררים

מלח .

 

אופן ההכנה :

לפתוח בקערה גדולה את הביצים ולהקציף אותן

עם מקצף ידני ( או עם מזלג )

להוסיף את תפוחי האדמה המגוררים

להוסיף לסרוגין את הקמח והתירס המסונן

ולערבב להוסיף מלח ןלתת לנוח כשעה .

לחמם שמן ולטגן עם 2 כפות ( כף אחת כמצקת השניה מורידה ומיישרת

את הבלילה במחבת  )

לטגן עד צבע ג'ינג'י נאה

להפוך ולטגן ולהוציא למגש עם נייר סופג .





                                                

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה