יום רביעי, 9 במאי 2012

עוף בחרדל ודבש !

                                          עוף בחרדל ודבש בדרך כלל אנחנו מכינים אותו

                            בראש השנה .                 
                  
                    החומרים :
                              4 כרעיים מחולקים לירכיים ושוקיים
                              6 תפוחי אדמה גדולים מחולקים לקוביות גדולות .
                              ( או לרבעים )
                              1/2 כוס דבש
                              1/2 כוס חרדל רגיל
                               1/2 כוס מים .
                                   
                              אופן ההכנה :
                              להכין מרינדה משחתית מהדבש החרדל והמים
                               למרוח היטב את חלקי העוף במרינדה
                               וכנ"ל את תפוחי האדמה .
                               לאפות כשעה וחצי  על חום 180 מע' או עד 
                               שמתקבל צבע שחום
                               ויפה ובשר העוף נפרד מהעצם .
                                בהגשה ניתן לפזר בצל ירוק ליופי .
                         
                            

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה