יום חמישי, 17 במאי 2012

שושני פיצה מבצקיצי בצק מעולה למלוחים .

                        שושני פיצה !
                


                       בצקיצי            קיצי היא חיה אלפי בשלנית אופה נהדר ומארחת מושלמת יש לה בלוג מעולה שנקרא לבשל עם קיצי
                                                 
1/2 ק"ג קמח 
רבע כוס שמן 
1 כפות שמרים יבשים (או אחד שימרית) 
1 כף סוכר 
כף מלח 
כוס מים פושרים                                   
                                   
מכינים את הבצק ... מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח 
יוצרים כדורים לפי הגודל שרוצים ... 
*** רננות : הכפלתי את כמות הבצק *** 
מרדדים לעלה מלבני ומכינים רוטב. 
                                         
הרוטב : 
1 קופ' עגבניות מרוסקות של 800 גר ' 
( לסנן טיפונת ) 
1 קופסת רסק עגבניות של 100 גר' 
2 כפות שום כתוש 
2 כפות אורגנו יבש 
מלח 
פש"ג 
לערבב הכל יחד . 
מורחים כל עלה ברוטב יפה מפזרים כמות נדיבה של 
גבינה צהובה מגוררת ( גירדתי עמק + פרמזן ) 
פיזרתי זייתים מקופ' מגולענים ופרוסים . 
וגילגלתי לרולדה . 
פרסתי לפרוסות די עבות את הרולדה 
וסידרתי בתבנית חד פעמית משומנת . 
התפחתי עוד 1/4 שעה 
 ואפיתי ב170 מע' כ18 דקות .
                                                        

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה