יום חמישי, 24 בינואר 2013

טנזיה

בסוף מתוך כה הרבה מתכונים שראיתי ברשת

ושיחות עם הרבה בשלניות

יצרתי מתכון משלי ואותו הכי אהבו אצלי  .


     

 המתכון :

2 בצלים גדולים  לחתוך לחצי ולסהר
לטגן ב3 כפות שמן כשמזהיב  לספוג בנייר סופג
את מירב השמן  ולהוסיף :
50 גרם אגוזי מלך , 50 גר' שקדים מולבנים ,
50 גר' פיסטוק חלבי , 50  גרם אגוזי קשיו ,
לערבב ותוך כדי להוסיף 3 כפות דבש
לערבב ולהוסיף 50 גרם צימוקים בהירים
לערבב ולהוסיף 
6 מישמישים מיובשים בחתיכות גדולות
ולהוסיף כ2 , 3 , כפות סוכר לפי הטעם .
לערבב עד שהסוכר מתקרמל .


( אפשר להוסיף פירות יבשים ופיצוחים כיד הדמיון הטובה אני העדפתי שישאר ג'ינג'י בהיר יחסית )






                                            


                                                           

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה