יום שלישי, 15 בינואר 2013

קובה מטוגנת - קובה בורגול במלית בשר .

    קובה בורגול במלית בשר אפשר עם צנוברים ואפשר בלי ....

       הכמויות ל80  קובות  .


      החומרים :

1 ק"ג בורגול דק

8 בצלים בגודל בינוני   

4 פרוסות לחם שחור 

6 + 3   כפות שמן

כ1/2 בקבוק שמן לטיגון

4 כוסות קמח לבן

1 כוס סולת .

תבלינים : מלח פש"ג מעט אבקת מרק עוף פפריקה אדומה בנדיבות .

1+1/2 ק"ג בשר טחון לקובה ( מס' 2 )


אופן ההכנה :

להשרות את הבורגול כשעה וחצי ( להציף את הבורגול מעל במים )

בנתיים לקלוף את הבצלים ולחתוך לחצי - לטגן יפה יפה עד זהוב בהיר

במחבת גדולה  בערך באמצע הטיגון להוסיף 6 כפות שמן למחבת .

 במחבת גדולה אחרת ( סואטז' )  לאדות ולטגן את הבשר  יפה עד שמתחלף הצבע

להוסיף  3 כפות שמן פפריקה אדומה , פש"ג , 3 כפות שמן מלח  ואבקת מרק עוף 

לטגן עוד דקה  ולהוסיף את הבצל הזהוב .


 לערבב היטב עוד שתי דקות ולהניח להתקרר .

כעת להכין את מעטפת הבורגול לסנן את המים שלא נספגו בבורגול ולסחוט אותו

להוסיף 4 פרוסות לחם שעברו השריה ( רק את הפנים )

להוסיף את הקמח ואת הסולת להוסיף פפריקה אדומה בכמות גדולה , מלח , פש"ג

ומעט אבקת מרק עוף .

להכין את הקובות כמו בתמונות לחמם שמן לטיגון עמוק ולהכין מגשים עם

נייר מגבת/סופג מעליהם לטגן מכל הצדדים לצבע יפע ולהניח על המגש 

לספיגת השמן  - ניתן להקפיא להפשיר בעדינות על השייש ולחמם במיקרו

או בתנור חם .

* בחלק ממלית הבשר אפשר לערבב צנוברים .

























                                                                                                                                                                                                                    


                                                                

                                           

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה