קובה מטוגנת - קובה בורגול במלית בשר .
קובה בורגול במלית בשר אפשר עם צנוברים ואפשר בלי ....
הכמויות ל80 קובות .
החומרים :
1 ק"ג בורגול דק
8 בצלים בגודל בינוני
4 פרוסות לחם שחור
6 + 3 כפות שמן
כ1/2 בקבוק שמן לטיגון
4 כוסות קמח לבן
1 כוס סולת .
תבלינים : מלח פש"ג מעט אבקת מרק עוף פפריקה אדומה בנדיבות .
1+1/2 ק"ג בשר טחון לקובה ( מס' 2 )
אופן ההכנה :
להשרות את הבורגול כשעה וחצי ( להציף את הבורגול מעל במים )
בנתיים לקלוף את הבצלים ולחתוך לחצי - לטגן יפה יפה עד זהוב בהיר
במחבת גדולה בערך באמצע הטיגון להוסיף 6 כפות שמן למחבת .
במחבת גדולה אחרת ( סואטז' ) לאדות ולטגן את הבשר יפה עד שמתחלף הצבע
להוסיף 3 כפות שמן פפריקה אדומה , פש"ג , 3 כפות שמן מלח ואבקת מרק עוף
לטגן עוד דקה ולהוסיף את הבצל הזהוב .
לערבב היטב עוד שתי דקות ולהניח להתקרר .
כעת להכין את מעטפת הבורגול לסנן את המים שלא נספגו בבורגול ולסחוט אותו
להוסיף 4 פרוסות לחם שעברו השריה ( רק את הפנים )
להוסיף את הקמח ואת הסולת להוסיף פפריקה אדומה בכמות גדולה , מלח , פש"ג
ומעט אבקת מרק עוף .
להכין את הקובות כמו בתמונות לחמם שמן לטיגון עמוק ולהכין מגשים עם
נייר מגבת/סופג מעליהם לטגן מכל הצדדים לצבע יפע ולהניח על המגש
לספיגת השמן - ניתן להקפיא להפשיר בעדינות על השייש ולחמם במיקרו
או בתנור חם .
* בחלק ממלית הבשר אפשר לערבב צנוברים .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה