ספגטי משודרג עם אופציות !
החומרים :
2 בצלים בינוניים
1 קופסת שימורים של עגבניות בקוביות 800 גר'
200 גר' רסק עגבניות
15 עגבניות שרי אדומות טריות ( אופציונלי )
חתוכות לחצי .
1/2 ק"ג בשר בקר ( אני קונה צלעות מס' 2 )
1 סלסלת פטריות שמפניון ( אופציונלי )
1 שקית פסטה בנוסח " ביסלי " .
מלח , 1/2 כף פש"ג 1/4 כפית כורכום
1 כף גדושה פפריקה אדומה
3 כפות שמן .
1 כוס מים רותחים .
אופן ההכנה :
לקצוץ את הבצלים לקוביות ולהזהיבם בשמן להוסיף
את הבשר הטחון ולערבב יפה לטגן מעט יחד ולהוסיף
תיבול . להוסיף את כל שלושת סוגי העגבניות + המים ולערבב
לפרוס את הפטריות ולהוסיף לסיר לתת רתיחה ולבדוק
תיבול להוסיף מלח ותבלינים באם צריך ( ניתן להוסיף
צ'ילי גרוס באם אוהבים חריפות .
להרתיח ולבשל על אש קטנה לערבב מידי פעם לבשל
בערך 1/4 שעה .
בנתיים בסיר גדול מרתיחים מים עבור הפסטה לקראת הרתיחה
מוסיפים מעט מלח ומעט שמן כשרותח מוסיפים את הפסטה
( האיטריות ) ומבשלים לפי ההוראות על השקית .
לסנן את המים הרותחים ולערבב עם הרוטב .
החומרים :
2 בצלים בינוניים
1 קופסת שימורים של עגבניות בקוביות 800 גר'
200 גר' רסק עגבניות
15 עגבניות שרי אדומות טריות ( אופציונלי )
חתוכות לחצי .
1/2 ק"ג בשר בקר ( אני קונה צלעות מס' 2 )
1 סלסלת פטריות שמפניון ( אופציונלי )
1 שקית פסטה בנוסח " ביסלי " .
מלח , 1/2 כף פש"ג 1/4 כפית כורכום
1 כף גדושה פפריקה אדומה
3 כפות שמן .
1 כוס מים רותחים .
אופן ההכנה :
לקצוץ את הבצלים לקוביות ולהזהיבם בשמן להוסיף
את הבשר הטחון ולערבב יפה לטגן מעט יחד ולהוסיף
תיבול . להוסיף את כל שלושת סוגי העגבניות + המים ולערבב
לפרוס את הפטריות ולהוסיף לסיר לתת רתיחה ולבדוק
תיבול להוסיף מלח ותבלינים באם צריך ( ניתן להוסיף
צ'ילי גרוס באם אוהבים חריפות .
להרתיח ולבשל על אש קטנה לערבב מידי פעם לבשל
בערך 1/4 שעה .
בנתיים בסיר גדול מרתיחים מים עבור הפסטה לקראת הרתיחה
מוסיפים מעט מלח ומעט שמן כשרותח מוסיפים את הפסטה
( האיטריות ) ומבשלים לפי ההוראות על השקית .
לסנן את המים הרותחים ולערבב עם הרוטב .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה