יום שני, 30 באפריל 2012

כמות גדולה של אוכל מהיר

                                   ספגטי משודרג עם אופציות !                 
                 החומרים :
                          2 בצלים בינוניים
                           1 קופסת שימורים של עגבניות בקוביות 800 גר'
                            200 גר' רסק עגבניות
                             15 עגבניות שרי אדומות טריות  ( אופציונלי )
                              חתוכות לחצי .
                              1/2 ק"ג בשר בקר ( אני קונה צלעות מס' 2 )
                               1 סלסלת פטריות שמפניון   ( אופציונלי )
                                1 שקית פסטה בנוסח  " ביסלי " .
                                 מלח , 1/2 כף פש"ג 1/4 כפית כורכום
                                 1 כף גדושה פפריקה אדומה
                                  3 כפות שמן .
                                 1 כוס מים רותחים . 




                                אופן ההכנה :
                          לקצוץ את הבצלים לקוביות ולהזהיבם בשמן  להוסיף
                          את הבשר הטחון ולערבב יפה לטגן מעט יחד ולהוסיף
                           תיבול .  להוסיף את כל שלושת  סוגי העגבניות  + המים ולערבב
                            לפרוס את הפטריות ולהוסיף לסיר לתת רתיחה ולבדוק
                            תיבול להוסיף מלח ותבלינים באם צריך  ( ניתן להוסיף
                             צ'ילי גרוס באם אוהבים חריפות .
                             להרתיח ולבשל על אש קטנה לערבב מידי פעם  לבשל
                             בערך 1/4 שעה .
                              


                             בנתיים בסיר גדול מרתיחים מים עבור הפסטה לקראת הרתיחה                       
                              מוסיפים מעט מלח ומעט שמן כשרותח מוסיפים את הפסטה
                               ( האיטריות ) ומבשלים לפי ההוראות על השקית .
                                לסנן את המים הרותחים ולערבב עם הרוטב .





                            

                      

                              

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה