יום ראשון, 15 באפריל 2012

פשטידת מצות ופטריות פרווה

                                

                פשטידת מצות כשרה לפסח

החומרים :

  8 ביצים בגודל L

                    6 מצות רגילות

                       בערך סלסלת פטריות שמפניון טריות

                        1 בצל בינוני

                         1 שקית רוטב פטריות כשר לפסח     

                          3 פטריות פורטבלו  ( חורש בינוניות )     

                          מלח , פש"ג , כ1/4 כוס שמן     

              

 

 

  אופן ההכנה :

 

                        לקצוץ את הבצל  לחמם כ1/4 כוס שמן קנולה

                        ולטגנו עד הזהבה קלה  בנתיים

                        לנקות ולפרוס את הפטריות כשהבצל זהוב קלות              להוסיף

                        את הפטריות הפרוסות ולתת טיגון קל .

                        לשקשק את הביצים בקערה גדולה  ולפורר את המצות

                        לבלילת הביצים לערבב ולהוסיף את הפטריות המטוגנות קלות

                        לתבל  ולהוסיף את שקית רוטב הפטריות הכשר  לפסח .

                        להעביר את הבלילה לפיירקס  גדול ומשומן 

ולאפות בחום של 180 מעלות  כ45 דקות .



                       

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה