פשטידת מחמאר מתאימה גם לפסח .
החומרים :
12 ביצים
בגודל L
8 תפוחי אדמה בינוניים לבנים
3 גזרים
כמה גבעולי ועלי פטרוזיליה
( אופציה 1/2 כוס אפונה )
מלח , פש"ג , 1/4 כפית כורכום .
3 כפות שמן קנולה .
אופן ההכנה :
לבשל 2 ביצים קשות , לבשל את
תפוחי האדמה קלופים
לבשל 3 גזרים ולקראת סוף הבישול
להוסיף את
הפטרוזיליה .
למעוך 6 תפוחי האדמה לפירה .
לחתוך את הגזר המבושל לקוביות
לחתוך לקוביות די גדולות את שני
תפוחי האדמה הנותרים
לחתוך את הביצים הקשות לקוביות
גדולות .
לשקשק היטב 10 ביצים בקערה גדולה
להוסיף לתוך בלילת הביצים את
הפירה את שאר הירקות
המבושלים הקצוצים ולהוסיף את השמן והתבלינים
ולערבב בעדינות .
לשמן פיירקס אובלי גדול .
להכניס לתנור על 180 מע' בערך
כ45 דקות .
לקרר מעט ולחתוך להגשה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה