יום ראשון, 15 באפריל 2012

פשטידת מחמאר פרווה ומומלצת גם לפסח




      פשטידת מחמאר מתאימה גם לפסח .

           

                 החומרים :

                 12  ביצים  בגודל L

                 8 תפוחי אדמה בינוניים לבנים

                 3 גזרים

                 כמה גבעולי ועלי פטרוזיליה

                 ( אופציה 1/2 כוס אפונה )

                  מלח , פש"ג ,  1/4 כפית כורכום .

                  3 כפות שמן קנולה .

 

 

                    אופן ההכנה :

                לבשל 2 ביצים קשות , לבשל את תפוחי האדמה קלופים

                לבשל 3 גזרים ולקראת סוף הבישול להוסיף את

                הפטרוזיליה .

                למעוך  6 תפוחי האדמה לפירה .

                לחתוך את הגזר המבושל לקוביות

                לחתוך לקוביות די גדולות את שני תפוחי האדמה הנותרים

                לחתוך את הביצים הקשות לקוביות גדולות .

                לשקשק היטב 10 ביצים בקערה גדולה

                להוסיף לתוך בלילת הביצים את הפירה את שאר הירקות

                המבושלים הקצוצים  ולהוסיף את השמן והתבלינים

                ולערבב בעדינות  .

                לשמן פיירקס אובלי גדול  .

                להכניס לתנור על 180 מע' בערך כ45 דקות  .

                לקרר מעט ולחתוך להגשה .

           

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה