יום שישי, 26 באפריל 2019

בורמוליקוס

                 בורמוליקוס

               מצה בריי                                           
אני מאמינה שבכל עדה 
או חבל ארץ זה נקרא אחרת ....
אצלי בסגנון עדת הבולגרים  ( אדון רננות מהתפוצה הבולגרית )
כך הכנתי :
השרתי בקערה גדולה 
7 מצות במים ל10 דקות 
( בדרך כלל משרים 
בחלב אצלי לא אוהבים )
הקצפתי במקצפת יד  7 ביצים   בגודל L
לא הוספתי כלום לבלילה .
חיממתי שמן יחסית די עמוק 
במחבת גדולה .
המצות עברו מעין סחיטה מהמים/חלב והושרו 
בבלילת הביצים עם כף גדולה שמתי את התערובת במחבת כשהיא מעין קציצות כמו בתמונה 
טיגנתי משני הצדדים .
כך ניתן להגיש גם כתוספת עם גבינה או נקניק .                                                  


 או שאפשר גם 7 מצות לשבור לתוך 4 ביצים גדולות טרופות
 להוסיף לזה כוס חלב להשרות מעט ,
 לחמם שמן במחבת גדולה ולטגן מזה קציצות  .
 להגיש עם סירופ שוקולד או מייפל או צלוחית סוכר .

             

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה