יום רביעי, 29 באוגוסט 2012

עוף בחרדל ודבש

העוף הזה מקורו בניסיון שלי

לפני שנים רבות להכין כך  חלקי עוף 

ומאז אומץ בחום במשפחה והוא קבוע

אצלנו במאכלי ראש השנה .

גם הוא קלי קלות .


                                     
                     
       המתכון :

       בערך 12 חלקי עוף ( ירכיים + שוקיים )
1/2 כוס דבש
1/2 כוס חרדל .
בערך 1/4 כוס מים .

להכין מרינדה מישחתית מהחומרים .
לצפות היטב במרינדה את חלקי העוף ( אני מוסיפה להם גם רבעי תפוחי אדמה )
להניח בתבנית משומנת ולכסות אותה בנייר כסף
לאפות בתנור  טורבו  על 200 מעלות
כשעה ולהוציא ולהפוך לצד השני לאפות עוד חצי שעה עד שמתקבל צבע שחום ויפה עם אין עדיין צבע להפוך ולאפות עוד 10 דקות על חום 180 מעלות .
בשר העוף מתחיל להפרד מהעצם .

בהגשה אני מפזרת בצל ירוק מעל קצוץ דק .
   








                                                       



                                                     
       

                      

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה