עוף בחרדל ודבש בדרך כלל אנחנו מכינים אותו
בראש השנה .
החומרים :
4 כרעיים מחולקים לירכיים ושוקיים
6 תפוחי אדמה גדולים מחולקים לקוביות גדולות .
( או לרבעים )
1/2 כוס דבש
1/2 כוס חרדל רגיל
1/2 כוס מים .
אופן ההכנה :
להכין מרינדה משחתית מהדבש החרדל והמים
למרוח היטב את חלקי העוף במרינדה
וכנ"ל את תפוחי האדמה .
לאפות כשעה וחצי על חום 180 מע' או עד
שמתקבל צבע שחום
ויפה ובשר העוף נפרד מהעצם .
בהגשה ניתן לפזר בצל ירוק ליופי .
החומרים :
4 כרעיים מחולקים לירכיים ושוקיים
6 תפוחי אדמה גדולים מחולקים לקוביות גדולות .
( או לרבעים )
1/2 כוס דבש
1/2 כוס חרדל רגיל
1/2 כוס מים .
אופן ההכנה :
להכין מרינדה משחתית מהדבש החרדל והמים
למרוח היטב את חלקי העוף במרינדה
וכנ"ל את תפוחי האדמה .
לאפות כשעה וחצי על חום 180 מע' או עד
שמתקבל צבע שחום
ויפה ובשר העוף נפרד מהעצם .
בהגשה ניתן לפזר בצל ירוק ליופי .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה