שושני פיצה !
בצקיצי קיצי היא חיה אלפי בשלנית אופה נהדר ומארחת מושלמת יש לה בלוג מעולה שנקרא לבשל עם קיצי
1/2 ק"ג קמח
רבע כוס שמן
1 כפות שמרים יבשים (או אחד שימרית)
1 כף סוכר
כף מלח
כוס מים פושרים
מכינים את הבצק ... מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח
יוצרים כדורים לפי הגודל שרוצים ...
*** רננות : הכפלתי את כמות הבצק ***
מרדדים לעלה מלבני ומכינים רוטב.
הרוטב :
1 קופ' עגבניות מרוסקות של 800 גר '
( לסנן טיפונת )
1 קופסת רסק עגבניות של 100 גר'
2 כפות שום כתוש
2 כפות אורגנו יבש
מלח
פש"ג
לערבב הכל יחד .
מורחים כל עלה ברוטב יפה מפזרים כמות נדיבה של
גבינה צהובה מגוררת ( גירדתי עמק + פרמזן )
פיזרתי זייתים מקופ' מגולענים ופרוסים .
וגילגלתי לרולדה .
פרסתי לפרוסות די עבות את הרולדה
וסידרתי בתבנית חד פעמית משומנת .
התפחתי עוד 1/4 שעה
ואפיתי ב170 מע' כ18 דקות .
בצקיצי קיצי היא חיה אלפי בשלנית אופה נהדר ומארחת מושלמת יש לה בלוג מעולה שנקרא לבשל עם קיצי
1/2 ק"ג קמח
רבע כוס שמן
1 כפות שמרים יבשים (או אחד שימרית)
1 כף סוכר
כף מלח
כוס מים פושרים
מכינים את הבצק ... מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח
יוצרים כדורים לפי הגודל שרוצים ...
*** רננות : הכפלתי את כמות הבצק ***
מרדדים לעלה מלבני ומכינים רוטב.
הרוטב :
1 קופ' עגבניות מרוסקות של 800 גר '
( לסנן טיפונת )
1 קופסת רסק עגבניות של 100 גר'
2 כפות שום כתוש
2 כפות אורגנו יבש
מלח
פש"ג
לערבב הכל יחד .
מורחים כל עלה ברוטב יפה מפזרים כמות נדיבה של
גבינה צהובה מגוררת ( גירדתי עמק + פרמזן )
פיזרתי זייתים מקופ' מגולענים ופרוסים .
וגילגלתי לרולדה .
פרסתי לפרוסות די עבות את הרולדה
וסידרתי בתבנית חד פעמית משומנת .
התפחתי עוד 1/4 שעה
ואפיתי ב170 מע' כ18 דקות .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה