החומרים :
8 כרעיים של עוף
מחולקות ל2 ( ז.א. 16
חלקי עוף )
3 כפות חרדל
רגיל
2 ביצים בגודל L מעורבבות מקושקשות
היטב .
2/3 שיני שום
כתושות
מלח , פש"ג
אפשר להוסיף תבלין גריל עוף .
פירורי לחם
זהובים
תרסיס שמן זית
או קנולה .
אופן ההכנה :
לערבב את החרדל עם
השום ולהוסיף לבלילת
הביצים ,
להוסיף את התבלינים
ולערבב היטב .
להוסיף את התבלינים
ולערבב היטב .
הכין תבנית גדולה או שתיים מרופדת ( ל16 חלקים
יש צורך בשתי תבניות
גדולות אפשר להכין 1/2 כמות )
בנייר אפיה שמרוסס
קלות בספרי שמן .
לטבול את חלקי העוף הנקיים
בבלילת הביצים
ומיד בפרורי הלחם .
להדליק את התנור על
טורבו בחום 190 מע'
לאפות כשעה ורבע
להפוך פעם אחת באמצע האפיה ,
10 דקות לפני הסוף לרסס בספרי
שמן ולהמשיך לאפות
10 דקות עד 15 דקות כך צריך להיות הצבע בתום האפיה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה