דגי סול בירקות
הכנת הדגים בשיקופיות
1 חב' של דגי סול בערך של 800 גר' .
ריססתי את המחבת -
בשמן זית
חתכתי פרוסות משני בצלים התחלתי לטגן
יחד ואז הוספתי לפי הסדר הזה :
פרוסות משלושה פלפלים בצבעים שונים
הכנת הדגים בשיקופיות
+ שתי עגבניות פרוסות הכנת הדגים בשיקופיות
2 פרסות ( כרישות )
2 גזרים לפרוסות
כמה חתיכות דלעת
וגבעול סלרי קצוץ .
+ כחמש שיני שום .
הוספתי לזה מים חמים ומיץ מלימון די גדול .
ו תיבלתי בטיפה כמון והרבה פפריקה
מתוקה פלפל שחור ומלח .
ובישלתי לאחר הרתיחה 10 דקות
הוספתי את הסולים ובישלתי עוד כ15 דקות ביחד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה