יום ראשון, 26 בפברואר 2012


                   דגי סול בירקות  
הכנת הדגים בשיקופיות
1 חב' של דגי סול בערך של 800 גר' . 
ריססתי את המחבת - 
בשמן זית 
חתכתי פרוסות משני בצלים התחלתי לטגן
יחד ואז הוספתי לפי הסדר הזה :

פרוסות משלושה פלפלים בצבעים שונים
הכנת הדגים בשיקופיות
+ שתי עגבניות פרוסות 
2 פרסות ( כרישות ) 
2 גזרים לפרוסות 
כמה חתיכות דלעת 
וגבעול סלרי קצוץ . 
+ כחמש שיני שום . 
הוספתי לזה מים חמים ומיץ מלימון די גדול . 
ו תיבלתי בטיפה כמון והרבה פפריקה 
מתוקה פלפל שחור ומלח . 
 ובישלתי לאחר הרתיחה 10 דקות 
הוספתי את הסולים ובישלתי עוד כ15 דקות ביחד. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה