יום שישי, 29 במרץ 2019

עוגת בסקוויטים עם גבינה משודרגת

                                     
                                           



המתכון
החומרים :
1 גבינה 5%  250 גרם
1 כוס חלב
שתי שמנת מתוקה
שתי חבילות אינסטנט פודינג וניל צרפתי
( באינסטנט אפשר להשתמש גם בטעמים אחרים )
2 חבילות של גליליות ששוקלות כל אחת 100 גרם
שתי כפות סוכר
1/2 ק"ג בסקוויטים פתי בר פחות ששה בסקוויטים .
3 שוקולד מקופלת .

לטבילת הבסקווטים  ( הכל יהיה בתמונות )
כפית גדושה מאד נס קפה עם שתי כפיות סוכר
להמיס בספל עם טיפת מים חמים ולמלא בחלב קר .

אופן ההכנה :
להכין את הנס קפה ולמזוג אותו לכלי נוח
לכתוש את הגליליות אפשר במעבד מזון ואפשר להניחם בשקית בתוך שקית ולכתוש עם פטיש השניצלים
להקציף יחד שמנת מתוקה 1 כוס חלב גבינה אינסטנט ואת הגליליות הכתושות עם הסוכר עד קציפה שעומדת יפה למריחה .
להכין תבנית פיירקס גדולה לטבול את חלק מהבסקוויטים בנס קפה שהכנו מראש כשכל התחתית מלאה נשים שכבת קרם ראשונה וכך נכין שלוש שכבות .
זאת אומרת גם שלוש שכבות בסקוויטים וגם שלוש שכבות קרם
נסיים בקרם ונניח במקרר לחצי שעה ואז נפורר את שוקולד המקופלת ונפזר מעל הקרם ונניח שוב במקרר לכמה שעות טובות מינימום כשש שעות .

                                 




                               









          



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה