פשטידת מצות כשרה לפסח
החומרים :
8 ביצים בגודל L
6 מצות רגילות
בערך סלסלת פטריות
שמפניון טריות
1 בצל בינוני
1 שקית רוטב פטריות כשר
לפסח
3 פטריות פורטבלו ( חורש בינוניות )
מלח , פש"ג ,
כ1/4 כוס שמן
אופן ההכנה :
לקצוץ את הבצל לחמם כ1/4 כוס שמן קנולה
ולטגנו עד הזהבה
קלה בנתיים
לנקות ולפרוס את הפטריות
כשהבצל זהוב קלות להוסיף
את הפטריות הפרוסות ולתת
טיגון קל .
לשקשק את הביצים בקערה גדולה ולפורר את המצות
לבלילת הביצים לערבב
ולהוסיף את הפטריות המטוגנות קלות
לתבל ולהוסיף את שקית רוטב הפטריות הכשר לפסח .
להעביר את הבלילה לפיירקס גדול ומשומן
ולאפות בחום
של 180 מעלות כ45 דקות .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה