יום שני, 15 ביולי 2013

פלפלים אדומים ממולאים בגבינה !

        עוד מאכל בולגרי  הזכור לטוב 

        מבית   חמותי  האהובה זצ"ל  .                     



2 צנצנות פלפלים כבושים בצנצנת
מסוג קפיה - יבוא של וילגר מבולגריה.
שטפתי אותם היטב והנחתי לכמה שעות במיסננת .
המלית היא מ 1 גב' פטה כבשים +1 גב' לבנה 5%
 שהונחו יחד בתוך מגבת פיקה לניקוז נוזלים .
מילאתי את הפלפלים עם כפית ואין צורך במלח .
( יוצאת כמות מלית גדולה ) עם מה שנותר
כדררתי כדורים והוספתי לסלט ירקות יווני .
טבלתי את הפלפלים בקמח ביצה
ופירורי לחם וטיגנתי משני הצדדים בשמן חם
                         
                       
                                

                            











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה