עוד מאכל בולגרי הזכור לטוב
מבית חמותי האהובה זצ"ל .
2 צנצנות פלפלים כבושים בצנצנת
מסוג קפיה - יבוא של וילגר מבולגריה.
שטפתי אותם היטב והנחתי לכמה שעות במיסננת
.
המלית היא מ 1 גב' פטה כבשים +1 גב' לבנה
5%
שהונחו יחד בתוך מגבת פיקה לניקוז נוזלים .
מילאתי את הפלפלים עם כפית ואין צורך במלח
.
( יוצאת כמות מלית גדולה ) עם מה שנותר
כדררתי כדורים והוספתי לסלט ירקות יווני
.
טבלתי את הפלפלים בקמח ביצה
ופירורי לחם
וטיגנתי משני הצדדים בשמן חם
שהונחו יחד בתוך מגבת פיקה לניקוז נוזלים .
ופירורי לחם וטיגנתי משני הצדדים בשמן חם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה