לזנית גבינות
החומרים:
1 חבילת עלי לזניה
1 קופסה עגבניות מרוסקות ( 800 גרם )
2 בצלים
2 ביצים
שום
מלח פש"ג
200 גר' גבינת טל העמק מגוררת .
6 פרוסות גבינת טל העמק
1 גב' קוטג'
1 גבינה לבנה 5%
1 כף אורגנו
- לשמן פיירקס גדול ולהכין בתוכו שכבה ראשונה
של עלי לזניה .
- לטגן במחבת גדול 2 בצלים - קצוצים לקוביות
. לאחר שזהוב מעט להוסיף להם 1 כף שום כתושה
- להוסיף קופסת עגבניות מרוסקות (800 גר')
- להוסיף כף גדושה אורגנו מיובש ולבשל הכול
מעט יחד .
- להכין בלילה מהביצים התבלינים הגבינות
(חוץ מפרוסות הגבינה)
- לצקת שכבת רוטב על עלי הלזניה, מעליה
שכבת בלילת הגבינות ומעליה עוד עלי לזניה - שלוש שכבות כאלה. לסיים בשכבת רוטב ומעליה
בצורה חופפת לסדר את פרוסות גבינת טל העמק.
- לאפות כ40 דקות עד שעה בחום של 180 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה