יום שלישי, 27 בדצמבר 2016

לביבות חנוכה לטקעס אמיתיות .

לביבות מצוינות מבית יונית צוקרמן ניסיתי ומאד נהנתי .                                                     

 

לביבות - לעטקס – לביבות חנוכה
החומרים :

6 תפו"א לבנים בגודל בינוני
בצל גדול.
4 או 3 ביצים מידה M תלוי בגודל תפו"א
3/4 כף מלח
רבע כף פלפל שחור
3 כפות קמח תופח.
אופן הכנה :

לגרר את התפו"א והבצל במעבד מזון או במגררת
לסחוט.
ואז להניח חצי שעה במסננת.חשוב מאד!
לסחוט וללחוץ כמה פעמים שירדו נוזלים כמה שיותר .
לערבל ארבע ביצים להוסיף את המלח פלפל.
ואת הקמח עד שאין גושים !!!!
להוסיף לתפו"א והבצל.
לערבב.
בעזרת כף להוריד למחבת עם שמן.(לא עמוק)
רק כאשר הלביבה מזהיבה מלמטה הופכים.
עד שהצד השני מזהיב.
להניח על מגש עם נייר סופג  ( נייר מגבת )
הערות רננות תמר כהן :
הכנתי עם חמישה תפוחי אדמה לבנים ו3 ביצים במידה M  .
יצאו 16 לביבות עגולות .

                                    



















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה