מנה מצוינת צבעונית וטעימה
תודה רבה לשף צחי מויאל שממנו קיבלתי את המתכון .
תודה רבה לשף צחי מויאל שממנו קיבלתי את המתכון .
המתכון
יש להשרות את הפרגית
בקערה
עם שמן זית שום קצוץ מלח גס פלפל שחור גרוס ומעט פפריקה מעושנת
לחמם
מחבת ללא שמןלצרוב את הפרגיות
כדקה
וחצי בערך בערך מכל צד
במקביל
יש
לשרוף 3 גמבות אדומות על האש לקרר ולקלף
ולחתוך
לרצועות
לאחר
שהוצאנו את הפרגיות
נוסיף
למחבת מעט שמן זית
נשחים
קלות שיניי שום שלמות
כמה
שיותר נוסיף את הפלפלים הקלויים
נוסיף
למחבת זיתיים שחורים(או ירוקים ) מגולענים ושטופים היטב
נוסיף
כ כוס ציר עוף או מים אם אין
נשלים
טעמים מלח פלפל
נביא
לרתיחה
נסדר
את הפרגיות בתבנית
נשים
רוטב עד 1/2 גובה לתנור 180 מעלות 20 דק עם נייר כסף
ולהוסיף
עוד 7 דקות בלי נייר כסף .
ואו:) כמה צבעוניות . מנה נהדרת.
השבמחקאהבתי את שילוב הפלפלים והזיתים. והתיבול נהדר.
רויטל
תודה רבה לך רויטל - אכן מנה מצוינת
השבמחקכל בני הבית נהנו .