יום שלישי, 27 בפברואר 2018

חביתות במחבת המתהפכת במבחר טעמים ותוספות


                                     








חביתות


טוב לארוחת הצהריים בסגנון מבחר טעמים חביתות במחבת הכפולה. לארוחת בוקר ולארוחת ערב .
חביתת ירק , ( פטרוזיליה , שמיר , סלרי עלים בצל תפוח אדמה )
חביתת כרישה/פרסה ,
חביתת גבינות פטריות ובצל ,
חביתת תירס .
חביתת בצל סגול בטטה ותפוח אדמה .

כל החביתות היו הצלחה נאכלו אתמול כארוחת ארבע/צהריים והיום בבוקר .
כאן חביתת ירקות שאני תמיד מכינה לאתמול הכנתי מחמש ביצים בגודל L יצאה חביתה ממש עבה וטעימה http://renanot.blogspot.co.il/search
עוד אני ממליצה על חביתת פטריות גבינות ובצל הכנתי מארבע ביצים בגודל L ארבע פטריות שמפניון חומות וארבע לבנות בצל אחד לקוביות , ו3 כפות גבינה בולגרית מגוררת , 3 כפות גבינה צהובה + 1 כף קמח תופח מלח ופלפל שחור .
לערבב ולחמם מעט את המחבת הכפולה ולרסס אותה בשמן קנולה לטגן מצד אחד 2 דקות על אש חזקה בינונית להנמיך את האש ועוד 5 דקות על אש קטנה להפוך את המחבת ושוב שתי דקות על אש יותר חזקה ו4 דקות על אש נמוכה לתת למחבת להתקרר כשתי דקות ולהפוך על צלחת הגשה .
יש כאן בפוסט סרטון הכנה .
אני גם מאד ממליצה על חביתת כרישה/פרסה .
אפשר להכין גם חביתה עם בשר בקר צלוי  ( פרוסות דקות של רוסטביף ,פרוסות דקות של קורנדביף , ומי שלא פוחד אפשר גם עם בצל ופרוסות נקניק סרוולד )
אפשר להכין חביתה משלוש ביצים מקושקשות מלח ופלפל שחור פרוסות תפוח אדמה מבושל ובצלים ירוקים קצוצים .

אפשר להכין חביתה עם תפוח אדמה שמבושל חצי בישול וכנ"ל בטטה אחת לגרר בצל סגול או לקצוץ לקוביות קטנטנות לגרר את תפוח האדמה המבושל ואת הבטטה לערבב  הכל יחד עם 4 ביצים מקושקשות להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס לערבב לחמם את המחבת עם מעט שמן קנולה או זית בתרסיס להוסיף את החביתה לחמם 3 דקות על להבה בינונית ועוד 2 דקות על להבה נמוכה ולהפוך לשתי דקות על להבה בינונית ועוד שתי דקות על להבה נמוכה ( לבדוק ) לתת לה להתקרר שתי דקות ולהפוך על צלחת הגשה .

                             








































אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה