יום שישי, 16 בפברואר 2018

מרק תירס

                             
                                           


מרק תירס



מרק תירס בסיר גדול ,
שתי קופסאות שימורים של תירס ,
7 כוסות מים  + 1
 כוס מים עם ארבע כפות קורנפלור מעורבבות היטב היטב ,
מלח , פלפל שחור ,
2 כפות אבקת מרק עוף או ציר עוף קפוא .
 1 ביצה גדולה .



אופן ההכנה :
לשפוך לסיר את שתי קופ' התירס ( גדולות ) עם הנוזלים להוסיף את 7 כוסות המים ולהרתיח יחד לקראת הרתיחה להוסיף את הקורנפלור מעורבב טוב טוב עם כוס המים הנוספת ולערבב עם המרק להוסיף תיבול מלח ופלפל שחור ואת מרק העוף לערבב היטב ולבשל אחרי הרתיחה כ 5 דקות  על אש קטנה להעביר מקל בלנדר לחצי דקה למעוך מעט . לערבב בצלוחית את הביצה ( כמו לחביתה ) ודרך מזלג לזלף רצועות למרק לבשל עוד שתי דקות .
באם אוהבים אפשר לפזר עיגולי בצל ירוק לפני ההגשה .


                                   







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה