כבד קצוץ ( אצלנו בסגנון פולני )
איני מכינה הרבה כבד קצוץ אבל בחגים כן .
המתכון הכי הכי פשוט :
החומרים :
1/2 ק"ג כבד עוף טרי ( בהיר )
4 בצלים גדולים
6 ביצים קשות
מלח , פלפל שחור ,
1 כף מיונז גדושה .
אופן ההכנה :
לקלוף את הבצלים ולפרוס אותם לפרוסות יחסית עבות , לבשל את הביצים לביצים קשות לקרר ולקלוף אותן .
במחבת גדולה לטגן את הבצלים במעט שמן כ4 , 5 , כפות , עד זהוב
לנקות היטב את הכבד ( מי שרגיל להכשיר את הכבד זה הזמן לצלות ולהכשיר )
כשהבצל זהוב להוסיף את הכבדים ולטגן אותם יפה . ולצנן .
אני מכניסה למיג'ימיקס עם הביצים הקשות הקלופות ובפולסים קוצצת אני לא
אוהבת קצוץ עד מוות ( זה יותר מתאים למוס כבד ) זה הזמן להוסיף
מלח פלפל שחור ומיונז ולערבב בעדינות ויפה .
( את המלח והפלפל ניתן גם להוסיף בשלב טיגון הכבד )
כל התהליך בתמונות :
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה