יום שלישי, 26 בספטמבר 2017

כבד קצוץ ( אצלנו בסגנון פולני )

איני מכינה הרבה כבד קצוץ אבל בחגים כן .


                                                       

 המתכון הכי הכי פשוט :

החומרים :

1/2 ק"ג כבד עוף טרי ( בהיר )

4 בצלים גדולים

6 ביצים קשות

מלח , פלפל שחור , 

1 כף מיונז גדושה .


אופן ההכנה :

לקלוף את הבצלים ולפרוס אותם לפרוסות יחסית עבות , לבשל את הביצים לביצים קשות לקרר ולקלוף אותן .

במחבת גדולה לטגן את הבצלים במעט שמן כ4 , 5 , כפות , עד זהוב

לנקות היטב את הכבד ( מי שרגיל להכשיר את הכבד זה הזמן לצלות ולהכשיר )

כשהבצל זהוב להוסיף את הכבדים ולטגן אותם יפה . ולצנן .

אני מכניסה למיג'ימיקס עם הביצים הקשות הקלופות ובפולסים קוצצת אני לא 

אוהבת קצוץ עד מוות ( זה יותר מתאים למוס כבד ) זה הזמן להוסיף

מלח פלפל שחור ומיונז ולערבב בעדינות ויפה .

( את המלח והפלפל ניתן גם להוסיף בשלב טיגון הכבד )

כל התהליך בתמונות :


                                                   





















                                  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה