ירקות שורש בבישול איטי עם מעט בשר - ניסוי מוצלח שלי
בחודש האחרון הכנתי פעמיים .
כדאי לעקוב אחרי התמונות ללכת לפי התמונות והסרטונים
( שאני מקווה שיעלו ) וירקות שורש לפי מה שאתם אוהבים .
יש להכין בסיר ענק יציקת ברזל או בסיר נירוסטה שהידיות עמידות בתנור ב100 מעלות צלזיוס .
עוד הערונת - נראה לי שניתן להכין בסיר בישול איטי אך לא ניסיתי .
החומרים :
3 בצלים גדולים , 4 בצלים קטנים סגולים קטנים , 4 כרישות , 2 גזרים ,
2 בטטות בגודל בינוני , 2 שורשי פטרוזיליה , 1 שורש סלרי , 4 תפוחי אדמה קטנים ,
מעט עלי סלרי ( מהשורש ) 2 שומים שלמים ( או חצויים ) 1 עגבניה לפלחים .
כמה גבעולי רוזמרין .
1/2 ק"ג בשר בקר ( צלעות מס' 2 ) חתוך לשלוש חתיכות גדולות .
תבלינים : 1 כף פפריקה אדומה , 1/2 כפית כורכום , 1 כפית פש"ג מלח .
100 גרם רסק עגבניות .
קומקום וחצי של מים רותחים ( קיבולת הקומקום שלי היא 1.7 ליטר )
אופן ההכנה :
לקלוף את כל הירקות לרפד את הסיר בפרוסות בצל עבות לחתוך את הירקות לחתיכות גדולות ( הכל בתמונות ) לסדר את הסיר עם הירקות והבשר כראות עינכם או כמו שאני סידרתי והכל בתמונות חוץ מהבטטות העגבניה השום והעלים + הרוזמרין .
למזוג מים חמים ולהרתיח על הגז בלהבה גדולה תוך כדי להוסיף תיבול ואת רסק העגבניות כשרותח להעביר לאש קטנה ולהוסיף את השאר הירקות חוץ מהבטטות ולפזר מלח לערבב בעדינות מעט .
לבשל על אש קטנה מכוסה כמעט את כל הסיר שעה וחצי להוסיף את הבטטות ולהעביר לתנור לשבע שעות על חום 100 מעלות .
שוב אני מציינת כדאי מאד לעקוב אחר התמונות והסרטונים בבקשה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה