יום חמישי, 9 בפברואר 2017

רוטב רוזה לפסטה או לרביולי .

                        תודה רבה לכלתי האלופה שממנה למדתי להכין 

                         רוטב רוזה .    

                                   
                 





רוטב רוזה לשקית פסטה אחת של 500 גרם או לשתי שקיות רביולי  של 400 גרם.

החומרים :
2 שמנת לבישול 10%
2 שמנת חמוצה 9%
100 גרם רסק עגבניות + כף וחצי .
2 תיבוליות של פטריות
2  תיבוליות של שום ופטרוזיליה .
מלח פלפל שחור .
3 שיני שום כתושות או חצי כפית שום כתוש מצונן .
1 קופסת שימורים של פטריות חתוכות .

אופן ההכנה :
לבשל את השמנות יחד  עם הרסק עגבניות תוך בחישה
עד רתיחה להוסיף את התיבוליות לערבב להוסיף שום ותבלינים
להרתיח שוב תוך בחישה .
להוסיף את הפטריות החתוכות ולבשל על אש קטנה
עוד 10 דקות  תוך בחישה .
ולערבב עם האיטריות המבושלות לפי הוראות היצרן או הרביולי .
2 הערות שלי :
אפשר להוסיף 1 כף מרק עוף באם לא שומרים כשרות ואז לטעום ולהפחית מכמות המלח .
אפשר כמובן להכין אם 250 גרם פטריות שמפניון טריות קצוצות ומוקפצות בשתי כפות שמן .


                                




















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה