יום חמישי, 17 באפריל 2014

פאבלובה אישית כל התהליך .....

פאבלובה אישית

                                           
     

                                                                                                                                       

החומרים :

6 חלבונים

2 +1/2 כוסות סוכר

טיפת חומץ

למלית :

קופסה + 1/2 תות שדה טרי .

2+ 1/2 כפות סוכר  + 2 כפות ליקר תפוזים קואנטרו ( או איזה שאוהבים )

לקישוט המלית :

1 שמנת מתוקה מוקצפת +2 כפות סוכר ( לארוחת פרווה ניתן להשתמש בשמנת צמחית ויש גם כשרה לפסח )

כמה פלחי תות שדה לקישוט 

3 קיווי קלופים ופרוסים לחצי לקישוט .

1 חבילה פירות יער מעורבים מבושלים עם כ4 כפות סוכר ( לבדוק חמיצות )  לקרר היטב זה לקישוט .


אופן ההכנה :

להקציף את החלבונים ולהוסיף לאט את הסוכר וטיפת חומץ להקציף לקצף יפה במשך 7 דקות .

למלא את הקצף בשקית זילוף עם צנטר ,

לזלף עיגולים/קעריות  ( כמו בתמונות אך אפשר גם יותר קטנים ) לאפות בחום של 120 מע ' 

במשך שעה ועשרים דקות . לקרר היטב היטב ולשמור בקופסה סגורה .

שעתיים לפני ההגשה לרחוץ את תות השדה ולחתוך לרבעים להוסיף סוכר וליקר ולהניח להפרשת נוזלים .

להקציף את השמנת המתוקה + שתי כפות סוכר ולמלא שקית זילוף עם צנטר .

לסדר את הפאבלובות על צלחות הגשה .

למלא את כולן בכף וחצי מהתות שדה המושרה לקשט בקצפת לנעוץ תות שדה טרי וקיווי

ולזרזף מלמעלה סירופ פירות יער ולהגיש .

כל התהליך בתמונות בבקשה :

                                                   



























































                 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה