יום חמישי, 1 בנובמבר 2018

שקשוקה מאד ותיקה אצלנו


                                         



שקשוקה
החומרים :
6 ביצים בגודל L
2 בצלים גדולים
4 , 5 , כפות שמן קנולה
1 קופסה עגבניות מרוסקות במשקל של 800 גרם
או כשש עגבניות גדולות בשלות קלופות ומרוסקות .
מלח ופלפל שחור .
אופן ההכנה :
לקלוף ולשטוף את הבצלים לפרוס אותם לפרוסות
לא דקות ב 4 , 5 , כפות שמן במחבת בקוטר 26 לטגן
את פרוסות הבצל עד הזהבה קלה .
להוסיף את העגבניות המרוסקות ולערבב עם בצל במחבת
להוסיף תיבול של מלח ופלפל שחור ולערבב .
באם אוהבים חריף להוסיף צ'ילי חריף גרוס .
כשרותח להוסיף את הביצים אחת אחת לאחר בדיקה .
להנמיך את האש מאד ולבשל 20 דקות מכוסה לגמרי ,
לכבות את האש ולתת מנוחה של כמה דקות ולהגיש לשולחן .
( אפשר כמובן להגדיל כמויות במחבת יותר גדולה וכנ"ל
להקטין כמות במחבת יותר קטנה ) .



















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה