שקשוקה
החומרים :
6 ביצים בגודל L
2 בצלים גדולים
4 , 5 , כפות שמן
קנולה
1 קופסה עגבניות
מרוסקות במשקל של 800 גרם
או כשש עגבניות
גדולות בשלות קלופות ומרוסקות .
מלח ופלפל שחור .
אופן ההכנה :
לקלוף ולשטוף את
הבצלים לפרוס אותם לפרוסות
לא דקות ב 4 , 5 ,
כפות שמן במחבת בקוטר 26 לטגן
את פרוסות הבצל עד
הזהבה קלה .
להוסיף את העגבניות
המרוסקות ולערבב עם בצל במחבת
להוסיף תיבול של מלח
ופלפל שחור ולערבב .
באם אוהבים חריף
להוסיף צ'ילי חריף גרוס .
כשרותח להוסיף את
הביצים אחת אחת לאחר בדיקה .
להנמיך את האש מאד
ולבשל 20 דקות מכוסה לגמרי ,
לכבות את האש ולתת
מנוחה של כמה דקות ולהגיש לשולחן .
( אפשר כמובן להגדיל
כמויות במחבת יותר גדולה וכנ"ל
להקטין כמות במחבת
יותר קטנה ) .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה