קרם ברולה קינוח מצוין באדיבות מרי שרעבי
קרם ברולה
החומרים :
ל 6 מנות
6
חלמונים
1/2
כוס סוכר
2
שמנת מתוקה
מקל
וניל
מעט
סוכר חום בהיר.
כלים
חסיני חום/אש
ברנר(מבער).
אופן
ההכנה :
חורצים את מקל הוניל ועם סכין מוציאים את הגרגרים
מביאים לרתיחה את השמנת ומכניסים פנימה את
גרגירי הוניל ( אפשר גם כמה טיפות של תמצית וניל איכותית ) .
בקערה
מערבבים היטב את החלמונים והסוכר במטרפה ואז מוסיפים לחלמונים 1 כף מהשמנת שהרתחנו ומערבבים
מיד מוסיפים עוד 2 כפות מהשמנת לחלמונים הטרופים ואז את כל השמנת ומערבבים היטב. מעבירים את
השמנת על ידי סינון לכד כדי שיהיה יותר נוח למזוג לצלוחיות חסינות החום/אש .
מעבירים
את הצלוחיות לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ובתוך התבנית נמזוג
פנימה מים רותחים עד לגובה חצי מצלוחיות .
לאפות
במשך שעה את הקרם ברולה בתנור .
לאחר שעה נוציא מהתנור
( הקרם ברולה צריך להיות
רוטט במרכזו בשהייתו במקרר הוא מתייצב )
נצנן
את הצלוחיות ואז נכניס למקרר לפחות ל-3 שעות
רצוי
לילה שלם .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה