החומרים
:
700
גרם חזה עוף שטוף ונקי חתוך לקוביות בגודל בינוני .
1/2
כוס קמח תופח
1/4
כוס קורנפלואור
1/2
כפית מלח
1/4
כפית פלפל שחור .
3/4
כוס מים קרים .
אופן
ההכנה של השלב הראשון :
לערבב
בקערה את הבלילה לסמיכה בערך כמו טחינה .
להוסיף
את רצועות/קוביות העוף ולערבב ביחד .
בנתיים
לחמם בסיר שמן ממש עמוק ולהכניס כל פעם כמות רצועות עוף לטיגון ולהפריד בניהן לטגן
עד זהוב יפה ולהוציא לצלחת/ תבנית מרופדת בכמה שכבות של נייר סופג .
להכניס
עוד כמות חזה עוף לטגן בשמן הרותח ולהוציא לנייר הסופג כך עד הסוף .
בנתיים
להכין בקלחת :
מיץ
לימון סחוט מלימון בגודל בינוני ,
3
כפות דבש ,
4
כפות מים ,
3/4
כוס רוטב צ'ילי מתוק .
לערבב
ביחד על אש נמוכה להסמיך מעט .
להעביר
את הבשר המטוגן לקערת הגשה יפה או פיירקס ולערבב עם הרוטב .
(
גודל הכוס למדידת כמויות לא חשובה העיקר שתהיה באותו גודל לכל הדברים . )
הערות
: אפשר להשתמש בקמח לבן ולהוסיף כפית אבקת אפיה .
למי
שאין קורנפלואור ניתן להוסיף שקית אבקת אפיה או 1/2 כפית סודה לשתיה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה